Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /hsphere/local/home/jidoka/kiube.se/wp-content/themes/igloo/lib_frame/frame_variables.php on line 41
Visual Management = kommunikation - Idea Management | Idea Management
för nätverket Open Kiube

Visual Management = kommunikation

Ett komplett erbjudande som ger din organisation en möjlighet att förbättra personalens förmåga och motivation.

Inget samarbete är möjligt utan kommunikation. Kommunikation används för att skapa delad förståelse. När vi gör saker tillsammans är det lättare att acceptera resultatet. Social media är medhörning på samma sätt som möten, men skillnaden att man inte behöver vara på samma plats samtidigt. Vi tar olika lång tid på oss att smälta och bearbeta saker vi hör. Och genom att utnyttja blogg teknik så skapas förutsättningar för lärande i sin egen takt samtidigt som man får möjlighet att ställa frågor, kommentera och ge råd.

Step 1

Comments are closed.