Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /hsphere/local/home/jidoka/kiube.se/wp-content/themes/igloo/lib_frame/frame_variables.php on line 41
Visuellt CV - Idea Management | Idea Management
för nätverket Open Kiube

Visuellt CV

Gör en visuell kompetens databas, där man kan lägga upp sina kompetenser på ett enkelt sätt. Använd tema Imbalance. Det finns 2 varianter av det temat, en där bara bilden visas och en som visar bild plus text. Smaksak vilken som fungerar bäst. Sen använder man kategorier för att beskriva kompetenser.

Step 1

One Comment → “Visuellt CV”

 1. Lars Lindmark 6 years ago  

  Think different, jag kallar tjänsten Visual CV
  Gör det enkelt för en person/konsult/jobbgivare att hantera sin egen kompetens och kunskapsnivåer Kanske tom ladda upp sina betyg osv. Sen ska man kunna välja vad man vill dela med sig till en viss jobbansökan eller till en viss arbetsgivare kanske kunna generera en pdf fil med aktuellt CV som man kan skicka till den som söker arbetskraft

  Man ska även kunna uppgradera sin kompetens i verktyget genom e-utbildning så att man kan bygga upp sin kompetens på ett enkelt sätt om behov uppstår
  Det ska även finns stöd för ELD kompetens och EU:s nyckelkompetenser Youth pass

  Jag skulle vilja ha 4 nivåer på kompetens som kan valideras av extern 3:e person
  1. Teoretisk kunskap (vet hur)
  2. Har använt, dvs erfarenhet
  3. Certifierad eller validerad av kunnig person
  4. Mästare eller Sensei

  Sen för varje ROLL, typ interactionsdesigner
  kunna välja vilka METODER man använt och vilka VERKTYG man använt i det sammanhanget