Ansökan om medlemskap

Att bli medlem är gratis och ger dig olika förmåner när du är aktiv i vår gemenskap. Du får ett eget inloggningsnamn och du enkelt kan koppla till ditt Google användarkonto genom att använda din Google e-postadress. Har du inget Google konto kan du skapa ett här.
 • Vem är du

  Denna information används för att skapa ditt användarkonto. Om du har en e-postadress från Google kommer du även att kunna logga in med dina Google inloggnisuppgifter.
 • Ange ditt användarnamn. Här kan du välja valfritt eller om du vill följa vår standard så skriver du in enligt följande. se +efternamn+första bokstaven i förnamn. Ex seanderssona
 • Fyll i giltig e-post adress. Den används som ditt inloggningsnamn och går även att knyta till Google inloggning.
 • Eget Digital Arkiv

  Du har även möjlighet att få en privat plats för din egen kunskap och erfarenhet som gör det enkelt att dela med dig till andra. Du har full ägarskap över det du skapar.
  Om du gör detta val får du ett eget arkiv där kan du skapa din egen struktur, samt märka upp information med etiketter som gör det enkelt att hitta. Din information delas med förval som Creative Common vilket gör det enkelt för andra att dela din kunskap och information, men du kan välja om du vill ha annan upphovsrätt för det du skapar.
 • Ladda upp ett foto som visar vem du är. Fotot läggs in på din startsida och gör det tydligt vem som är avsändare.