Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /hsphere/local/home/jidoka/kiube.se/wp-content/themes/igloo/lib_frame/frame_variables.php on line 41
Business Innovation Model - Idea Management | Idea Management
för nätverket Open Kiube

Business Innovation Model

Klicka på bild för att ladda pdf fil

Instruktioner till Business Model canvas ladda ner pdf för utskrift eller läsning online. Sidan innehåller Anvisningar för hur du fyller i din egen canvas. Det är ett kraftfullt verktyg för att utveckla nya affärsmodeller eller att dokumentera befintliga. Eller om du vill ändra nuvarande affärsmodell.

Ladda ner pdf

The  Value Proposition Canvas

The Value Propostiion  Designer Canvas är som en plug-in verktyg för att affärsmodellen Canvas. Det hjälper dig att utforma, testa och bygga företagets erbjudande till kunder på ett mer strukturerat och genomtänkt sätt, precis som Canvas hjälper dig i affärsmodellen designprocessen .
Duken med sina 9 byggstenar fokuserar på helheten. Värdet förslag Designer Canvas zoomar in på två av dessa byggstenar, värdet förslag och kundsegment så att du kan beskriva dem mer i detalj och analysera ”fit” mellan dem. Företagen måste få både höger, ”fit” och affärsmodell, om de inte vill gå i konkurs, som jag beskrev i ett tidigare inlägg på misslyckande. Verktygen fungerar bäst i kombination. Man ersätter inte det andra.

Ladda ner pdf

Affärsmodell Dokumentation

Comments are closed.